AQUA v7.0
La 10 ani de la prima versiune am lansat versiunea 7.0 a aplicației AQUA, aceasta venind nu doar cu o nouă interfață ci și un mod de operare simplificat.
Website Ioana Decor
Lansarea siteului web al agenției de nunți Ioana Decor din Târgu Mureș - organizator nunți tematice.
www.ioanadecor.ro
Website Primăria Gănești
Lansarea siteului web al Primăriei Com. Gănești, județul Mureș.
www.primariaganesti.ro
 

AQUA v7.0

Aqua v7.0 este o aplicație de bază de date creată pentru a satisface cerințele unei societăți care are ca obiect de activitate furnizarea de servicii de apă potabilă și canal, în ceea ce privește emiterea facturilor, evidența clienților, consumurilor și încasărilor.

FUNCȚII ȘI FACILITĂȚI ALE APLICAȚIEI

1. Mare varietate de rapoarte. Aplicația oferă o gamă variată de rapoarte, cu privire la total sume de încasat, sume încasate într-o anumită perioadă, restanțe clienți, diferite rapoarte statistice sub formă de diagrame, totodată calculând automat diferențele de consum (datorate pierderilor din rețea sau inegalității dintre suma consumurilor conform contoarelor consumatorilor casnici și contorul principal) în funcție de cantitatea de apă potabilă consumată de fiecare client în parte.

2. Emitere de facturi. Aplicația nu se limitează doar la o simplă evidență a clienților și a cantității de apă potabilă consumată de către aceștia, o facilitate deosebit de importantă fiind aceea de emitere a facturilor.

3. Securitatea datelor. În cazul aplicațiilor de baze de date un aspect deosebit de important este securitatea datelor. Astfel Aqua dispune de un sistem de restricționare totală sau parțială a accesului la informațiile stocate, în funcție de drepturile asociate fiecărui utilizator. Astfel fără un cont de utilizator aplicația nu va putea fi lansată, iar utilizatorii care dețin un cont vor putea accesa doar acele secțiuni ale aplicației și vor putea efectua doar acele operații pentru care le-au fost setate drepturi în acest sens.

4. Operare în rețea. În cazul în care clientul dispune de o rețea locală de calculatoare, baza de date a aplicației se poate instala pe serverul de rețea sau pe una dintre stațiile de lucru, astfel aplicația va putea fi accesată de pe oricare stație de lucru din interiorul organizației, și va exista posibilitatea operării simultane a datelor de către mai mulți utilizatori.

5. Export date în alte programe. O altă facilitatetate a aplicației este legată de posibilitatea de a exporta informațiile din rapoarte în diferite alte programe (de ex. în word, excel, acrobat reader), permițând astfel prelucrarea acestora după bunul plac, în funcție de cerințele unei anumite situații.

6. Backup - salvări de siguranță. Având în vedere importanța backup-urilor (salvărilor de siguranță) în cazul acestor tipuri de aplicații, Aqua permite crearea acestora automat, la părăsirea aplicației, sau printr-o singură apăsare de buton, din meniul de administrare a aplicației. Pentru ca aceste backup-uri să fie într-un loc sigur, ele sunt automat transmise pe o adresa de e-mail, de unde vor putea fi recuperate oricând.
Home  |  Produse  |  Servicii   |  Portofoliu  |  Clienţi  |  Contact
Copyright © 2006-2014 FOOTPRINT DESIGN. Toate drepturile rezervate.